Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Rata, 14 Iun 2021 | 4252 vizualizari
Pieptul astfel gatit se poate consuma atat cald alaturi de garnitura preferata cat si rece pe post de gustare.
9
Bucataras Suprem
Taguri: pastrama din piept de rata, reteta pastrama, pastrama rata, retete Rata
1
Noi am servit pieptul de rata si rece pe post de pastrama la sandviciuri
de Catalina L 8
de Constelatialeu 9
de trifadalia 4
de Rocsi 9
dantes 1
Bun!
Rocsi 1
Arata foarte bine! Si eu fac des pastrama in casa, in special din muschiulet de porc!
mirela0911 1
Faina reteta!
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 13:17
pe 14.11 la 14:39
pe 14.11 la 14:04
pe 14.11 la 10:46
pe 13.11 la 10:35
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
Constelatialeu
RODIMUR
vasimur
Caty
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!