Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Rata, 14 Iun 2021 | 4131 vizualizari
Pieptul astfel gatit se poate consuma atat cald alaturi de garnitura preferata cat si rece pe post de gustare.
9
Bucataras Suprem
Taguri: pastrama din piept de rata, reteta pastrama, pastrama rata, retete Rata
1
Noi am servit pieptul de rata si rece pe post de pastrama la sandviciuri
de Catalina L 8
de Constelatialeu 9
de Bucataras Diana 4
de Papalapap 1
dantes 1
Bun!
Rocsi 1
Arata foarte bine! Si eu fac des pastrama in casa, in special din muschiulet de porc!
mirela0911 1
Faina reteta!
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:26
de vasimur 4
ieri la 18:34
pe 27.09 la 09:12
pe 26.09 la 17:05
pe 26.09 la 05:59
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Bucataras
Caty
MotanLaOale
vasimur
lucy2002 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Sanda s 1
LauraS 1
Catalin 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!