Pastrav cu frigarui de legume

de Constelatialeu in Pastrav, 27 Iun 2017 | 3685 vizualizari

 

Cica e de regim.....pentru altii.....:)))))

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi cca 600 g
  • 1 vanata mica
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel mic
  • 6 ciuperci brune
  • 6 ciuperci albe
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
  • lamaie
  • 20 ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu frigarui de legume:

Mai intai, mergem si ''pescuim'' pastravul din bazinul de la piata, apoi il curatam crestandu-l pe burta, il spalam bine si-l stergem cu un servetel, apoi ii presaram sare si piper.

Apoi ne apucam de frigarui, spalam legumele, le taiem bucatele potrivite, ciupercile le lasam intregi pentru ca le-am ales mici. Intr-un castron,  punem uleiul, sare si piper si tavalim toate legumele, apoi le asezam pe frigarui, alternand legumele.

Imbracam o tava in hartie de copt, folosim hartia de copt o parte care vine in tava si una care acopera tava, asezam papstravii si frigaruile in tava, acoperim bine cu hartia de copt, pliind pe margine hartia, sub hartie turnam un pahar de apa, bagam tava la cuptor la foc mic, cca. 1 ora.

Cand sunt gata, le asezam pe un platou sau un vas de yena, servim cu lamaie. Sa aveti pofta, eu stiu sigur ca cine a mancat din el a avut pofta.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu frigarui de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pastrav