Pastrav cu legume

de abetina in , 7 Aug 2018 | 3073 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati pastrav
  • 1 gogosar rosu
  • 1 rosie mare circa 500 gr
  • 4 cepe potrivit de mari
  • 1 lingurita amestec ierburi cu boia
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu legume:

Se curata pestele, se clateste si se asaza in tava, se adauga peste el gogosarul feliat, rosia felii, ceapa felii, sare, amestec ierburi cu boia, oregano, ulei de masline, 200 ml.apa si se da tava la cuptor iute pana cand se patrund si se intrepatrund gusturile si totul este fiert.

Timp de gatire cam 40 minute.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

abetina 1

07.08.2018, 22:56

multumesc de aprecieri !

-Licurici- 1

08.08.2018, 08:52

Foarte bun!

Rocsi 1

08.08.2018, 20:17

Este un peste foarte bun! Alor mei le place mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

ieri la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

ieri la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

ieri la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

Pui cu portocale și lime la cuptor -  Rețeta simplă pentru un preparat savuros și aromat

pe 24.01 la 14:47

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos