Pastrav cu sos de menta si patrunjel

de adnia in Pastrav, 17 Feb 2013 | 4333 vizualizari

 

Dragii mei, se pare ca in ultima vreme m-am setat pe o alimentatie sanatoasa si pe o dieta fara grasimi. Deci, ce se prepara foarte repede, este sanatos, gustos si aratos? Pestele, desigur...si cum eu traiesc la munte, nu puteam sa aleg altceva decat excelentul pastrav! De data aceasta, l-am pregatit rapid la cuptor si am obtinut o fantastica reteta demna de o masa regeasca, dar si fara grasimi...numai buna pt. toti cei care tin dieta:)

 

INGREDIENTE

  • Si pt. ca vorba lunga nu e buna, iata reteta:
  • 4 pastravi decongelati
  • 1 mana menta proaspata
  • 1 legaturica patrunjel proaspat
  • 1 lamaie
  • cateva felii lamaie si frunze de menta pt. decor
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu sos de menta si patrunjel:

 

Se usuca pestele cu un prosop absorbant, se sareaza si se pipereaza. Se prepara apoi sosul: punem in blender verdeturile, impreuna cu putina sare, zeama de la 1 lamaie si uleiul de masline. Blenduim bine pt. cateva minute, pana obtinem o pasta frumos colorata si parfumata.
Pastravul se "imbraca" usor cu sosul de mai sus si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. se da la cuptor pt. cca 15 min. la 180 grade Celsius.
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu sos de menta si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

17.02.2013, 19:23

mirela0911 1

17.02.2013, 22:01

adnia 1

17.02.2013, 23:04

e o combinatie pe care n-o mai incercasem...dar e foarte aromat si gustos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor, pe pat de portocala, lamaie si limeta