Pastrav “en papilotte”

de nico15 in Pastrav, 16 Feb 2014 | 4798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de pastrav
  • ½ de telina
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 100 g de mazare
  • 2 lingurite de mustar de Dijon
  • 1 lingura de otet de mere
  • 2 linguri de ulei de masline
  • Sare, piper
  • 1 lingurita sos Worcester
  • 20 ml de vin alb
  • 50 g de anghinare murata in ulei
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • ½ de ardei iute
  • germeni de lucerna
  • 1 rosie, cubulete
  • *optional 50 g de branza feta, eu nu am folosit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav “en papilotte”:

Se spala pestele, vom indeparta capul si vom trece la filetarea lui, dupa ce l-am filetat, verificam bine sa fi scos toata sira cu oase si vom spala din nou, tamponam bine pentru a indeparta surplusul de apa.

 Facem o marinada (aceasta este buna si la pui) dupa cum urmeaza:

 2 lingurite de mustar de Dijon

1 lingura de otet de mere

2 linguri de ulei de masline

Sare, piper

1 lingurita sos Worcester

20 ml de vin alb

 Cu aceasta vom unge fileurile de peste. Curatam legumele si le taiem bastonase sau cubulete, telina o vom pune la fiert pentru 10 minute, dupa care se va scoate. Ardeiul se taie bastonase.

 Luam o tava punem folie alimentara si vom trece la pregatirea pachetelelor(en pappilotte) in care vom pune pestele. Punem legumele, adaugam fileul de peste deasupra, mai adaugam daca a ramas vin si sigilam cu grija pachetelele.  Dam la cuptor la 180 °C aproximativ 30 de minute.

 Se aduce la masa in pachetel, iar acesta se desface in fata musafirilor.

 Se serveste acompaniat de un pahar de vin alb demisec.

 Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav “en papilotte”" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

ieri la 16:14

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

pe 07.04 la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 07.04 la 10:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor cu ghimbir, usturoi si miere