Pastrav gratinat

de ianculubita in Pastrav, 11 Feb 2012 | 6605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pastrav
  • zarzavat de supa
  • 100g unt
  • 200ml smantana
  • 200g ciuperci
  • 2-3catei de usturoi
  • 1lingura faina
  • sare,piper
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav gratinat:

Pestele curatat,spalat,se pune la fiert impreuna cu zarzavatul,sare si cateiii de usturoi;in acest timp,se pune untul in tigaie,cand s-a topit se adauga faina,apoi smantana si se condimenteaza;daca vi se pare prea gros,se poate adauga putin lapte;

intr-un vas termorezistent,se pune jumatate din sos,jumatate din pestele dezosat,deasupra ciupercile calite,restul de peste,restul de sos si o mana buna de parmezan ras sau cascaval;se da vasul la cuptor 30mi si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav gratinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]