Pastrav pane

de MotanLaOale in Pastrav, 1 Iun 2011 | 16338 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • 2 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav pane:

Pastravii se curata si se spala bine. Eu am taiat si capetele.

Se presara pe toate partile si in interior sare si piper si se lasa la frigider 30 minute sa intre sarea.

Se bat ouale bine intr-un castron oval (de lungimea pestilor).

Pastravul se da prin faina, prin ou, prin faina,prin ou si iar prin faina.

Se incinge uleiul si se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc.

SE mananca cu lamaie sau usturoi si garnitura de cartofi natur.

Eu i-am mancat cu tzatzichi. A fost nemaipomenit de bun.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]