Pateu de butterfish afumat

de RuxyRux in Peste, 2 Noi 2015 | 4747 vizualizari

 

O incredibila bunatate....neaparat sa-l gustati macar o data...merita din plin! Il puteti aranja intr-o farfurie intr-un mod mai deosebit...sau il puteti intinde taraneste pe paine de secara cu o ceapa rosie de apa alaturi...vai!

 

INGREDIENTE

  • o bucata grosuta de butterfish afumat( 350 gr)
  • 2 galbenusuri fierte tari
  • 70 gr unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • un varf de lingurita de turmeric
  • piper negru un praf
  • o lingurita de mustar
  • ceapa rosie de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de butterfish afumat:

Ouale se fierb 5 sau 6 minute pana devin tari.

Se alege pestele, se pune in blender, impreuna cu untul, uleiul de masline, galbenusurile, mustarul, turmericul si piperul.

Se mixeaza pana devine totul o crema omogena. Pateul se pastreaza la rece pana cand il mancam.

Noi l-am mancat pe paine de secara cu ceapa rosie buna si dulce...mmmmmm....n-am cuvinte sa va descriu cat este de gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de butterfish afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

02.11.2015, 23:06

Eu nu o sa fac nazuri servesc si asa taraneste ,... si aranjat

mirela0911 1

03.11.2015, 07:00

Cred ca e tare buna, mi-ar place așa cu ceapă!

Gherca Daniela 1

03.11.2015, 09:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hamsii prajite