Pateu de casa

de ony in Ficat, 31 Ian 2011 | 6541 vizualizari

 

dupa ce am constatat ca cel din comert este plin de E-uri si amidon ,am decis sa prepar singurica pateul in casa...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat de pui
  • 2 cepe mari
  • 1 capatana usturoi
  • sare,piper
  • condimente
  • 50 gr margarina
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de casa:

se spala ficatul f bine ,apoi se pune la fiert in apa cu sare; se spumeaza bine,iar dupa ce a fiert se rastoarna intr-o strecuratoare. 

separat se pun 100 ml ulei la incins si se toaca 2 cepe,care se calesc impreuna cu ficatul;se adauga si margarina si se mai lasa 10 minute;

dupa ce s-au calit,se dau plrin blender pana se face o pasta si gata pateul,un deliciu!!!

TIPS-URI

1

dupa preferinte se poate adauga si verdeatza,sau ciuperci;dupa placul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]