Pateu de linte

de Lau in Mancaruri de post, 27 Mar 2016 | 5741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana linte
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi potriviti
  • 4 catei usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • turmenic
  • ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de linte:

Intr-o cratita adaugam lintea,1 morcov curatat si taiat felii,foaia de dafin,sare si punem la fiert cca 15 min.(din momentul ce fierbe apa)

Intre timp curatam morcovul il dam prin razatoarea mica,ceapa o curatam si o tocam marunt,

In tigaie adaugam putin ulei de masline,morcovul,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ceapa,turmenic,sare si piper dupa gust.

Lasam sa se caleasca putin dupa care oprim focul,

Scurgem lintea de apa,scoatem foaie de dafin,adaugam usturoiul curatat si taiat feii,ceapa calita si pisam pana devine o pasta fina.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de linte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateu de linte cu migdale si seminte de dovleac