Pateuri a la Ela

de vero_closca in Pizza, 19 Sep 2010 | 8036 vizualizari

 

ale mele nu au iesit la fel ca ale elei pt ca am rulat foaia de foetaj pe lungime si seamana mai mult cu niste trandafiri de pizza...dar au iesit foarte bune! multumesc, Ela pt idee!

 

INGREDIENTE

  • 400g aluat de foietaj
  • 200g ciuperci
  • 100 g masline feliate
  • 200g kaizer
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri a la Ela:

ceapa se curata,se spala si se toaca marunt.

ciupercile se spala,se curata si se feliaza apoi se pun impreuna sa se caleasca in ulei pana scad bine,apoi se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca cu pasta de tomate.

se lasa sa se raceasca.

cu acest amestec se unge foaia de aluat,apoi se adauga kaizerul si cascavalul taiate cubulete si maslinele feliate.

foaia se ruleaza pe lungime si se imparte in 8 bucati.

acestea se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie si se introduc in cuptorul incalzit bine dinainte.se coc 40 de minute .

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri a la Ela" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza prosciutto e funghi cu bordura de branza