Pateuri cu aluat de saratele- Buns

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2015 | 3137 vizualizari

 

Buns - mici paini umplute .....

 

INGREDIENTE

  • 250 g de unt sau margarina
  • 1 ou intreg
  • 5-6 linguri de smantana
  • drojdie cat o nuca
  • 10 cl de apa calda
  • 1-2 lingurite de sare
  • faina cat cuprinde - in jur de 800-900 g

chimen, cascaval ras, susan, 1 ou

Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu aluat de saratele- Buns:

Se scot ingredientele din frigider inainte.

Se dizolva drojdia in apa calda.  

Se face un aluat potrivit de tare, se lasa sa se odihneasca 1-2 ore. 

Eu l-am facut cu masina de paine.  

Se intinde o foaie, se taie patrate de 10 cm.

La mijloc punem ketchup, sunca, cascaval ras.....

Se acopera cu un alt patrat si se apasa bine marginile.

Se ung cu ou batut (alt ou), se presara un pic de cascaval ras.

Cu acelasi aluat am facut si saratele- vezi aici  

Pofta Buna !!!!

TIPS-URI

1

se pot face cu aluat de paine ...pentru hamburger

2

se pot umple cu ton, pui.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu aluat de saratele- Buns" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (8)

Catalina L 1

08.03.2015, 13:16

MOKUSKA 1

08.03.2015, 20:48

minunate sunt

Rocsi 1

08.03.2015, 20:49

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri umplute cu ciuperci si cu sunca