Pate-uri cu carnati de bere

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2010 | 6581 vizualizari

 

Delicioase, in orice moment al zilei.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet carnati de bere
  • 1 pachet foetaj “Linco”
  • 1 ou
  • Seminte de in
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate-uri cu carnati de bere:

Taiem foetajul in fasii, de latimea carnaciorilor, apoi punem cate o bucata de carnat, rulam atat cat sa-l acoperim, taiem si presam aluatul putin pe margini. Tapetam tava cu hartie de copt si asezam pateurile cu distanta intre ele. Intr-un bol, batem oul si cu o pensula dam peste pate-uri, apoi presaram seminte de in. Dam la cuptorul dinainte incalzit, la foc mare, pentru 15-20’. Se servesc calde sau reci, deopotriva. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate-uri cu carnati de bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]