Pateuri cu carne si cascaval

de Constelatialeu in Piine, 3 Dec 2015 | 4155 vizualizari

 

Cand ai asa o lene mare baga un pateu si mai mare.....te apuca alta lene dupa ce mananci...azi e vorba despre lene, noroc ca nu doare.....

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj Bella
  • 250 g carne tocata
  • 100 g cascaval de oaie
  • 2 cepe albe mici
  • 1 ou cu doua galbenusuri
  • sare
  • piper
  • ketchup
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu carne si cascaval:

Dureaza mai mult dezghetatul aluatului decat prepararea pateurilor. Deci lasam aluatul s ase dezghete la temperatura camerei. Cat timp se dezgheata pregatim umplutura ca sa nu avem timpi morti in productie.

Taiem ceapa marunt si impreuna cu carnea tocata o punem in tigaia incinsa si calim timp de 10 min, dam si-un praf de sare. Apoi scoatem cu ajutorul unui spumar, sa se scurga zeama lasata, punem intr-un castron si lasam sa se raceasca, apoi adaugam cascavalul ras, ouale, omogenizam si potrivim de sare si piper.

Dupa ce s-a dezghetat aluatul il impartim im 4 patrate, ungem fiecare patrat cu ketchup, apoi pe fiecare patrat punem umplutura, pliem si cu ajutorul unei furculite apasam marginile pateurile, cu un cutit ascutit facem cateva crestaturi pe suprafata pateurilor.

Ungem fiecare pateu cu ulei si le asezam in tava in care am pus hartie de copt. Dam tava la cuptorul preincalzit cca 30-35 minute, pana incep sa se rumeneasca. Se servesc cu kechup sau simple....sa aveti pofta.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu carne si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Gherca Daniela 1

04.12.2015, 13:45

mihaelar63 1

04.12.2015, 16:14

No ,tu .Eu tocmai am mancat cu mere si pere ))

miki_a 1

05.12.2015, 05:18

Bune si hranitoare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga clasica