Pateuri cu ciuperci

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2011 | 15504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pachet de foietaj cu 2rulouri
  • 300g ciuperci
  • 1lingura unt
  • 1ceasca vin alb
  • 2fire de usturoi verde
  • 1ou
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciuperci:

In tigaia cu unt,pui usturoiul taiat rondele subtiri,apoi ciupercile taiate marunt iar dupa ce s-a evaporat apa lasata de ele,adaugi vinul,lasi sa fiarba pana scade,condimentezi si lasi sa se raceasca;aluatul,taiat dupa cum doreste fiecare,pui o lingurita de ciuperci intr-un colt,acoperi cu partea din fata,cu furculita dai pe margini,pe mijloc faci o taietura cu cutitul,dai cu ou iar deasupra cateva seminte de chimen;le pui in tava cu hartie de copt si dai la cuptor la foc mare,pana se rumenesc;

TIPS-URI

1

numai cu bere merg aceste pateuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]