Pateuri cu spanac si branza

de Oana in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2012 | 6196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g frunze de spanac proaspat, oparit
  • 100 g branza telemea
  • un ou
  • 1/2 lingurita de nucsoara
  • o foaie de aluat frantuzesc
  • o lingura cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu spanac si branza:

Spanacul proaspat se spala, se scurge si se opareste in apa fierbinte cu sare, apoi se lasa la sub jet de apa rece 5 minute. Se asa la scurs in strecuratoare si apoi se scure bine in maini. Intr-un castron se amesteca telemeaua rasa cu oul si nucsoara prospat rasa.

Pe foaia de aluat se presara spanacul, iar deasupra amestecul de branza. Se ruleaza foaie si taie rondele de 2 cm sau se poate coace intreaga si se taie dupa ce se raceste. Se unge cu putin ulei si se coace la foc mediu pana se rumeneste usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

MIUTA 1

27.03.2012, 23:51

Imi place

Mihaela11_jo 1

29.03.2012, 00:07

Foarte apetisante si o reteta practica

Oana 1

29.03.2012, 16:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu branza