Patratele cu dovlecei si morcov

de Lau in Mancaruri de legume, 24 Oct 2017 | 4209 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 120 g faina
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 120 g branza de vaci
  • 1 ceapa micuta
  • 3 dovlecei mici
  • 1 morcov mare
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1/2 ardei galben
  • 1/2 ardei portocaliu
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patratele cu dovlecei si morcov:

Intr-un bol, amestecam ouale cu faina, praful de copt pana ce se omogenizeaza.

Adaugam dovleceii si morcovii dati prin razatoarea mare, branza, ardeii taiati felii, cuburi, condimente dupa gust.

Compozitia obtinuta o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos deasupra.

 

TIPS-URI

1

Dovlecei ii dam prin razatoare, ii adaugam intr-o strecuratoare si presaram sare, lasam 30 min sa se scurga zeama

Daca ti-a placut reteta noastra "Patratele cu dovlecei si morcov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quesadillas umplute cu legume coapte si mozzarella