Peanut butter macaroons

de RuxyRux in Prajituri, 24 Noi 2010 | 5432 vizualizari

 

Prajiturele cu gust intens de alune , aromate cu lichior de alune si infasurate din plin in zahar pudra. Excelente!

 

INGREDIENTE

  • 1 albus de ou
  • 400 gr unt de alune
  • 55 gr zahar pudra si inca ceva pentru decor
  • 1/4 esenta alune( puteti inlocui cu vanilie, migdale)
  • 1 lingura plina de lichior de alune
  • 1 lingurita de coaja de lamaie  
Portii: 36
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peanut butter macaroons:

1. Pregatiti  foaia de pergament pentru copt.

2. Amestecati pasta de alune cu albusul de ou putin batut, adaugati zaharul pudra si esenta si framantati o pasta cremoasa.

3. Adaugati coaja de lamaie, lichiorul, mai amestecati inca 30 de secunde.

4. Umpleti foaia pergament cu o mana generoasa de zahar pudra.

Impartiti aluatul in doua si dati forma unui sul fiecarei bucati cu lungimea de aprox. 20 cm.

5. Taiati fiecare bucata in bucatele micute aproximativ egale.

6. Asigurati-va ca fiecare prajiturica e trecuta bine prin zaharul pudra.

7.Lasati-le la odihnit 30 de minute.

8. Incalziti cuptorul la 180 grade si coaceti maxim 15 minute

9. Lasati prajiturelele la racit pe un gratar si serviti-le cu bucurie!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peanut butter macaroons" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]