Peltea/jeleu de prune

de Pasiune pentru bucatarie in Dulceata / Gem, 6 Sep 2010 | 8884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • * 400 ml sirop de la prune
  • * 1&1/2 cana de zahar
  • daca vreti mai mult:
  • * 1 kg prune
  • * 2 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peltea/jeleu de prune:

1. Peste jumatatile de prune se presara zahar si se lasa peste noapte.Siropul lasat se pune intr-o cratita,se adauga un kilogram de zahar si se fierbe pana se tine foarte bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peltea/jeleu de prune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune cu menta si scortisoara