Penne bolognese

de andremys in Penne, 8 Apr 2013 | 9350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata vita si porc
  • sos de rosii
  • o cutie penne barrila
  • o ceapa
  • jumatate de pahar vin rosu
  • cimbru
  • 1 cub concetrat vita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne bolognese:

Ceapa taiata cubulete se pune la calit, dupa care se adauga carnea tocata si se lasa putin sa se prajeasca. Se adauga apa si sosul de rosii si se lasa la fiert la foc mic timp de 40 de minute.

Se pun pennele la fiert dupa instructiunile de pe cutie.

Dupa cele 40 de minute se adauga peste carne cubul de vita, vinul, cimbrul, piper, sare si se mai lasa 10 minute.

Dupa ce se scurg pastele se adauga sosul!

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusili tricolore bolognese