Penne carbonara

de deyutzky in Penne, 25 Sep 2013 | 12278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi file
  • 250 gr penne
  • 2 galbenusuri
  • 300 gr smantana
  • 4 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de unt
  • sare
  • piper
  • cascaval Delaco cca 150 gr
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne carbonara:

Punem pastele la fiert in apa cu sare.

Intre timp topim untul intr-o tigaie iar apoi adaugam usturoiul taiat marunt si muschiul file taiat bucatele si le lasam putin la calit.

Dupa ce pastele sunt fierte se scurg bine de apa, se pun in tigaie peste carne si se amesteca.

Intr-un bol amestecam galbenusurile cu smantana, punem sare dupa gust si cascaval ras aprox 50 gr.

Aceasta compozitie o adaugam peste paste in tigaie, punem piper dupa gust si sare daca mai este nevoie, amestecam bine si inchidem focul.

Servim cu cascaval ras deasupra.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne carbonara, reteta simpla si rapida, reinterpretata cu succes