Penne cu carne tocata de pui si mazare

de Bya Ralu in Penne, 21 Dec 2015 | 4365 vizualizari

 

O reteta luata de pe site-ul Lidl, e putin modificata dar tare buna

 

INGREDIENTE

  • paste penne
  • carne tocata de pui
  • 1 rosie
  • 1/2 borcan de mazare
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri de smantana
  • sare/piper/boia dulce/busuioc
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu carne tocata de pui si mazare:

Pastele se fierb intr-o craticioara in apa cu sare.

Carnea de pui tocata se pune intr-o tigaie cu ulei de masline si se lasa putina sa se prajeasca.

Se pune putina apa si vinul alb,lasam la foc potrivit sa fiarba.

Dupa circa 10 minute se pune ceapa taiata solzisori,se pune apa cat sa acopere si condimente.

Cand zeama scade se pune mazarea scursa,si rosia data pe razatoarea mare si se ia un polonic din zeama in care au fiert pastele.

Se pune si smantana,se mai subtiaza cu putina zeama de la paste si se pun si pastele fierte.

Se lasa cateva minute pana scade zeama,iar pastele se amesteca cu gustul sosului.

TIPS-URI

1

se servesc cu parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu carne tocata de pui si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]