Penne cu sos de rosii si bacon

de CameliaR in Penne, 19 Mai 2017 | 15748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600 g penne
  • 120 g bacon
  • 50 g salam uscat (optional)
  • 150 g ciuperci la borcan
  • 2 cepe rosii
  • 900 g sos pentru paste
  • sare
  • oregano
  • piper
  • cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu sos de rosii si bacon:

Punem apa pentru paste la fiert. Adaugam pastele cand apa clocoteste. Le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intr-o tigaie, punem putin ulei, apoi prajim feliile de bacon si feliutele de salam. Le scoatem pe servetele absorbante. Taiem feliile de bacon prajit in bucati potrivite, iar feliile de salam le taiem pe jumatate.

Curatam si spalam ceapa. O taiem in bucatele mici.

Intr-un wok, calim ceapa, apoi adaugam ciupercile. Amestecam. Adaugam sosul pentru paste. Condimentam cu sare, piper si oregano. Amestecam. Adaugam 30 ml de apa. Lasam sosul la foc mic aproximatix 10-12 minute.  Adaugam pastele pe care le-am scurs, dupa ce a expirat timpul de fierbere. Amestecam. Servim pastele cu cascaval ras. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sos de rosii si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca si sos alb, o combinatie delicioasa