Penne Rigate cu hrisca si carnati afumati

de Valclaudia in Penne, 12 Mar 2016 | 3717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste Penne Rigate
  • 50 g hrisca uscata
  • cca 20 cm praz
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ardei kapia rosu
  • sare si piper dupa gust
  • 2 cani apa plata
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel verde
  • 250 g carnati afumati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne Rigate cu hrisca si carnati afumati:

Taiem carnatii rondele de 1 cm si le prajim in tigaia antiaderenta pana se rumenesc dupa preferinta.

Prazul spalat se taie rondele, apoi se pune la calit impreuna cu ardeiul in ulei de masline.

Adaugam pastele si hrisca, punem 2 cani cu apa plata si lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade apa si se umfla pastele si hrisca,imbracandu-se in sosul format prin gatirea prazului si a ardeiului.

Adaugam dupa gust sare si piper, un catel de usturoi pisat,presaram patrunjel verde si servim pastele cu rondele de carnati prajiti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne Rigate cu hrisca si carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

Compact Classic

- 700 lei
2899.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (7)

elucubratiiculinare 1

13.03.2016, 16:42

bune rau

Catalina L 1

13.03.2016, 18:17

HUMMM

Rahela Velicu 1

14.03.2016, 15:37

bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]