Pere in vin rosu

de Irina in Dulciuri, 12 Dec 2012 | 8414 vizualizari

 

O reteta de pere in vin rosu, simplu de facut intr-un vas Zepter.

 

INGREDIENTE

  • 4 pere William (sub forma de clopot)
  • 500 ml vin rosu
  • 250 ml apa
  • 150 g zahar
  • 1 betisor de scortisoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere in vin rosu:

Puneti vinul, apa, zaharul si scortisoara intr-un vas Zepter de 2,2 l, acoperiti, aprindeti aragazul la treapta medie si fierbeti.

Puneti perele si preparati cca. 15 minute, urmarind ca indicatorul Termocontrol sa ramana in zona verde. 

Scoateti perele.

Lasati lichidul sa mai fiarba 5 minute. Puneti perele in sirop si lasati-le sa se raceasca.

Se servesc calde.

Reteta advertorial Zepter

TIPS-URI

1

pentru a obtine un gust mai pregnant, lasati fructele in vin cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in vin rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake in vas Zepter