Pere la cuptor umplute cu branza Roquefort si nuci

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2019 | 3664 vizualizari

 

O reteta inedita astazi, un antreu stilat si etonant.
Stiti ca-n Franta branza se serveste la sfarsitul mesei.
O reteta deci pe care o puteti servi ca desert, chiar ideala daca nu sunteti mare amator de dulciuri.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/pere-la-cuptor-umplute-cu-branza.html

 

INGREDIENTE

  • 2 pere bio Williams
  • 50 gr de branza Roquefort
  • 1 fava/boaba tonka
  • 4 nuci curatate
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere la cuptor umplute cu branza Roquefort si nuci:

Incalziti cuptorul la 180°C.

Curatati perele, taiati-le in 2 si scoateti cotorul cu samburi din mijlocul lor.

Amestecati branza Roquefort cu nucile curatate si maruntite.

Umpleti 2 jumatati de pere.

Inchideti perele cu jumatatile ramase.

Asezati-le pe hartie de copt.

Radeti boaba de tonka deasupra lor. Inchideti fiecare para in hartia de copt.

Dati la cuptor la 180°C timp de 15 minute.

Totul depinde de perele folosite.

Serviti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere la cuptor umplute cu branza Roquefort si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu salam