Perisoare in sos

de Lau in Pui, 9 Apr 2012 | 4480 vizualizari

 

inspiratia adela

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 g crema de branza
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 lingura gris
  • patrunjel
  • rozmarin
  • ulei
  • 1 lingura bulion
  • 400 ml rosii in suc propriu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare in sos:

Pieptul de pui se trece prin masina de tocat.

Carnea se amesteca cu branza, oul batut putin, condimente, patrunjel, rozmarin, gris si condimente dupa gust. Amestecam bine, acoperim si dam bolul la frigider 10-15 minute.

Cu mainele umede formam perisoarele. Punem ulei intr-o tigaie adaugam bulionul, rosiile in suc propriu, amestecam si adaugam perisoarele, lasam sa fiarba la foc mic pana sunt gata(cca 10 minute)

Daca este nevoie potrivim de sare si piper.

Am servit cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare in sos" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Perisoare de pui in sos