Peste cu fructe de mare pe paine

de ianculubita in Fructe de mare, 30 Apr 2011 | 5513 vizualizari

 

Pentru azi,vreau sa va delectez papilele gustative cu niste fructe de mare

 

INGREDIENTE

  • pentru 2persoane
  • 2 felii mai groase de paine rotunda
  • 2 buc.sau fileuri de peste de preferinta fara oase
  • 150 g mix de fructe de mare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 rosii cherry
  • sare,piper,busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu fructe de mare pe paine:

In tigaia cu ulei se caleste usturoiul iar dupa ce s-a aurit se scoate se adauga fructele de mare dezghetate si rosiile taiate in sferturi;

dupa 3-4min se condimenteaza si se opreste focul;

pe doua bucati de hartie de copt suprapuse,se pune felia de paine,bucata de peste iar jumatate din fructe se pun pe langa si pe peste;

se strange hartia ca un pachetel si se pune in tava,se da la cuptor 10min. iar la servire,nu stiti ce mancati;pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu fructe de mare pe paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (8)

luminita20_2006 1

03.05.2011, 09:24

yamy yamy ce bunatate ai facut si arata foarte bine

Mitinita 1

03.05.2011, 21:00

vai ce bine arata

adry88 1

08.05.2011, 10:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]