Peste cu glazura de mustar la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute

de Bucataras in Slow Cooker, 29 Sep 2015 | 4517 vizualizari

 

(timp de pregatire 30 min, timp de gatire 1:30 min, program “high”, complexitate medie)

 

INGREDIENTE

  • File de biban / salau (fara oase ) – 2 buc
  • Fresh de la o lamaie mica
  • Miere – 2 lingurite
  • Mustar cu miere / dijon – 6 lingurite
  • Patrunjel – ½ legatura
  • Marar – ½ legatura
  • Ierburi uscate (Provence) – 2 lingurite rase (strict optional)
  • Sare si piper alb – dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu glazura de mustar la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute:

 

  • Daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii;

  • Presara putina sare si piper pe ambele file-uri;

  • Toaca patrunjelul si mararul marunt;

  • Amesteca fresh-ul de lamaie cu mustarul, mierea, mararul, patrunjelul si ierburile uscate;

  • Pune file-urile de peste intr-o hartie de copt si unge-le cu acest sos de mustar;

  • Pune-l in slow cooker Crock-Pot 6 L Saute si seteaza-l pe timpul de 1 ora si 30 min, si modul de gatire “high” - timpul poate sa difere mai mult sau mai putin in functie de dimensiunea file-urilor;

  • Scoate file-urile din slow cooker Crock-Pot si spala vasul de aluminiu;

  • Pune-l pe focul aragazului, incinge-l bine si pune prajeste fiecare file cca 1 min pe partea cu glazura de mustar, pana devine crocanta;

 

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu glazura de mustar la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu nuca si pere, la slow cooker Crock-Pot