Peste cu Sos Remoulade

de adnas54 in Peste, 6 Apr 2010 | 9081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. fileuri de pangasius
  • 2-3 lg. ulei de masline
  • 50 gr. unt
  • lamaie
  • sare, piper
  • Sos Remoulade
  • 1 galbenus + 1 ou
  • mustar Dijon
  • ulei de masline
  • 2 buc. castraveti in otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu Sos Remoulade:

Fileurile de peste decongelat se asezoneaza cu sare si piper. Fiecare bucata, se pune individual intr-o folie de aluminiu cu putin ulei si o bucata de unt deasupra. Se impacheteaza, se asaza intr-un vas termorezistent si se da la cuptor pentru cea. 20 de minute. Inante de a le scoate din cuptor, se desface folia de aluminiu si se mai lasa 5 minute, pentru a capata putina culoare.

Sosul Remoulade:
Se fierbe 1 ou tare. Din galbenusul fiert si cel crud se face o maioneza. Castraveti si albusul fiert, se taie in cubulete. Acestea impreuna cu caperele, pasta de anchois se incorporezai in maioneza. Se adauga putina zeama de lamaie.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu Sos Remoulade" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de peste alb si somon, pe frunze verzi de spanac