Peste la cuptor

de madalinanicoleta in Peste, 17 Noi 2013 | 5680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pesti(eu am ales macrou)
  • sare
  • boia iute
  • lamaie
  • o capatana usturoi
  • un pahar iaurt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Se curata bine si se spala pestii si se lasa un pic la scurs(eu am indepartat si capatana).

Se aseaza fiecare peste pe hartie de aluminiu, se presara sare, boia iute si se stropeste cu lamaie. Se ruleaza si se aseaza cumintei intr-o tava unde punem apa cat de doua degete.

Se baga in cuptorul incins deja pentru maxim 30 de minute, intorcandu-l pe o parte si pe cealalta de vreo doua ori.

Intre timp preparam mujdeiul: curatam usturoiul si il pisam, il frecam cu putin ulei si cu sare ca la maioneza si potrivim cu iaurt, dupa gustul fiecaruia; putem adauga si putina apa. Cand pestele este gata, "se dezbraca" de folie si se serveste cu mujdei si lamaie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la capac