Peste pe pat de legume (in vasul roman)

de amalia01 in Pastrav, 17 Ian 2013 | 7545 vizualizari

 

PRIMA RETETA IN VASUL ROMAN,LA INCCEPUTURILE MELE DE SOTIE...SCUZE PENTRU ARANJAMENTUL IN FARFURIE!

 

INGREDIENTE

  • -3 lingurite ulei de masline
  • -4 fileuri de peste(pastrav sau pangasius)
  • -3 cartofi albi
  • -3 morcovi
  • -2 cepe
  • -8 catei de usturoi
  • -porumb dulce,congelat sau din conserva
  • -1 ardei gras
  • -1 iaurt degresat-200 ml
  • -1 cana de parmezan ras
  • -Oregano
  • -Sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pe pat de legume (in vasul roman):

-se unge vasul cu uleiul de masline

-cartofii se curata si se taie in cubulete,apoi se aseaza in vas

-se adauga ceapa taiata solzisori

-urmeaza morcovii taiati rondele

-Se presara boabele de porumb

-se aseaza pestele

-se presara usturoiul taiat rondele si ardeiul taiat feliute

-se adauga apa pana la nivelul pestelui si se adauga un praf de sare

-se acopera vasul si se da la cuptor ptr 45 de minute.

DRESINGUL

-se toarna iaurtul intr-o tigaie de Teflon,la foc mic si se adauga parmezanul,amestecand pana se omogenizeaza;in final se presara putin oregano.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pe pat de legume (in vasul roman)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav pe varza la cuptor