Peste prajit cu sos de smantana

de Razvan Constantinescu in Peste, 2 Aug 2018 | 13285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de peste Merlucius (curatat, fara cap si coada = 920 g)
  • 60 g unt
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 350 g smantana
  • zeama de lamaie, dupa gust
  • 1 legatura de patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste prajit cu sos de smantana:

Pestele curatat, fara cap si coada, se spala si se da cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se prajeste in unt.

Dupa ce este gata, se scoate pe o farfurie, iar in untul ramas se adauga smantana si zeama de lamaie, dupa gust. Se clocotesc cateva minute, apoi se adauga patrunjelul (spalat si tocat) si putin piper proaspat macinat. Se potriveste sosul de sare.

Sosul de smantana se toarna peste peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]