Pestisori crocanti

de Bucataras Medi in Peste, 10 Mai 2010 | 5591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pestisori
  • faina
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pestisori crocanti:

Se curata,se spala bine, se lasa la scurs.Se sareaza dupa gust.Fiecare pestisor se da prin faina si se prajesc apoi in ulei incins.Se intorc pe amandoua partile .Se scot pe un servet absorbant.Ies foarte,foarte crocanti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pestisori crocanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Brindusa 1

10.05.2010, 23:48

ce ai avut acolo medi? niste rosioara? ti-a prins-o domnul? as manca la peste din asta cu mujdei si mamaliga pana paralizez

Bucataras Medi 1

11.05.2010, 09:50

Brandusa, sincera sa fiu nu stiu cum se cheama.......da sunt prinsi de george.................

dicarmencitta1957 1

14.05.2010, 16:49

Cum se cheama,sau cum....... deja sunt precum cainele lui Pavlov.Medi,mai ai o codita si pentru mine??? Numai pot de pofta,norocul meu este ca la ora 17.30 cand trebuie sa mananc,am un pastrav la gratar. 5 furculite si de la mine.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]