PETITE

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 17 Aug 2010 | 5808 vizualizari

 

niste ''micute'' pentru micuta mea Deea, aperitive de la ziua ei:)

 

INGREDIENTE

pt.cosulete:

  • un cub cu patratele de aluat congelat;

pt.crema de umplutura:

  • 150 g  branza,
  • 300g  cascaval,
  • 1 cutie  triunghiuri branza topita cu verdeturi ,
  • o nuca de unt,
  • 5 linguri de  smantana;

pt.decor:

  • ardei gras de 3 culori,
  • masline negre,
  • ceapa rosie.
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PETITE:

Se decongelaza patratelele de aluat si se decupeaza cu gura unui paharel discuri ce se coc pur si simplu pe hartie de copt intr-o tava la cuptor.Apoi se scot si ele fiind foarte umflate se desprind foarte usor si cu mana sau folositi un cutit pentru a le sectiona pe mijloc, exact ca pe niste scoici.

Preparam crema pt.umplutura amestecand toate ingreddeintele bine pana obtinem o crema spumoasa pe care o spritam cu p punga de ornare desupra micutelor discuri de aluat copt.

Ornam cu mici bucatele de ardei colorati, masline si ceapa rosie.

Toti oaspetii mei cu mic cu mare au fost foarte incantati de aceste aperitive micute si m -am hotarat sa mi le botez Petite.Toate invitatele mi-au cerut reteta:) care este foarte simpla dar mi-a fost drag ca mi-au apreciat ideea.

TIPS-URI

1

puteti face si mici manere la cosuletele din aluat si faca le faceti mai mari le puteti orna cu flori din legume.Asa am intentionat intitial dar din lipsa de timp au iesit petitele :)

Daca ti-a placut reteta noastra "PETITE" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosele cu cascaval