PETITE

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 17 Aug 2010 | 6645 vizualizari

 

niste ''micute'' pentru micuta mea Deea, aperitive de la ziua ei:)

 

INGREDIENTE

pt.cosulete:

  • un cub cu patratele de aluat congelat;

pt.crema de umplutura:

  • 150 g  branza,
  • 300g  cascaval,
  • 1 cutie  triunghiuri branza topita cu verdeturi ,
  • o nuca de unt,
  • 5 linguri de  smantana;

pt.decor:

  • ardei gras de 3 culori,
  • masline negre,
  • ceapa rosie.
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PETITE:

Se decongelaza patratelele de aluat si se decupeaza cu gura unui paharel discuri ce se coc pur si simplu pe hartie de copt intr-o tava la cuptor.Apoi se scot si ele fiind foarte umflate se desprind foarte usor si cu mana sau folositi un cutit pentru a le sectiona pe mijloc, exact ca pe niste scoici.

Preparam crema pt.umplutura amestecand toate ingreddeintele bine pana obtinem o crema spumoasa pe care o spritam cu p punga de ornare desupra micutelor discuri de aluat copt.

Ornam cu mici bucatele de ardei colorati, masline si ceapa rosie.

Toti oaspetii mei cu mic cu mare au fost foarte incantati de aceste aperitive micute si m -am hotarat sa mi le botez Petite.Toate invitatele mi-au cerut reteta:) care este foarte simpla dar mi-a fost drag ca mi-au apreciat ideea.

TIPS-URI

1

puteti face si mici manere la cosuletele din aluat si faca le faceti mai mari le puteti orna cu flori din legume.Asa am intentionat intitial dar din lipsa de timp au iesit petitele :)

Daca ti-a placut reteta noastra "PETITE" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]