Piadina

de Alexandra Elena in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 8750 vizualizari

 

Italienii o prepara cu totul altfel, dar eu am pregatit-o cu ce aveam la indemana....:)

 

INGREDIENTE

  • 5 piadine
  • un piept de pui dezosat
  • salata de varza
  • rosii
  • castraveti
  • parmezan
  • 250 g smantana
  • usturoi
  • 500 g cartofi
  • condimente:sare,piper, oregano, busuioc, rozmarin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piadina:

Feliem pieptul de pui, il condimentam si il prajim pe gratar (eu l-am facut pe un grill cu abur). Intre timp  curatam cartofii, ii spalam, ii taiem felii si ii prajim in baie de ulei, incins, pana cande se rumenesc. Spalam legumele si le taiem felii. Pisam 4-5 catei de usturoi si turnam peste usturoi smantana (ca la maioneza) si  amestecam. Pieptul de pui il taiem in fasii mici.

Punem piadina pe plita incalzita,  o lasam ~1 min pe ficare parte (la foc mic). Se pune pe o farfurie si se umple cu pieptul de pui, cartofii prajitii, salata de varza, rosii, castraveti, se pune mujdeiul si se razaleste sau se taie felii subtiri parmezanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piadina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]