Pide cu de toate

de AnyCostescu in Pizza, 15 Aug 2014 | 4289 vizualizari

 

Trebuiau sa aibe forma de barcuta dar ale mele s-au scufundat :)):))

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 500 g faina
  • 20 g drojdie
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 cana jumatate de apa
  • 2 linguri ulei
  • jumatate de lingurita de oregano
  • umplutura:
  • branza brie
  • telemea de vaca
  • cascaval
  • salam de vara
  • ardei gras
  • masline
  • rosii chery
  • ciuperci
  • carnati
  • 1 ou pt uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pide cu de toate:

Drojdia o punem la inmuiat cu apa calduta. Cernem faina intr-un vas, adaugam drojdia, sarea, zaharul si oregano. Framantam un aluat potrivit de tare. Lasam la crescut o ora .

Dupa ce a crescut aluatul il impartim in 4. Intindem fiecare bucata mai mult pe lungime si ridicam marginea sa ii dam forma de barcuta.

Ungem aluatul cu ou batut. Presaram carne si legume dupa preferinta fiecaruia. Eu am scris mai sus ce am folosit , dar puteti sa folositi ce aveti prin frigider. Eu am pus cascavalul la sfarsitul coacerii.

Dam la cuptor pentru circa 15-20 minute.

Se servesc calde cu sosurile preferate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pide cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Ina 1

15.08.2014, 19:43

cica s-a scufundat )))

AnyCostescu 1

15.08.2014, 19:45

ina ) pai trebuia sa aibe forma de barcuta dar ........s-a scufundat

Rocsi 1

16.08.2014, 22:01

Ce faina!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pide