Piept de curcan cu crusta crocanta

de Sidy in Curcan, 18 Oct 2011 | 9617 vizualizari

 

Înlocuieşte clasicul şniţel de pui cu această reţetă de piept de curcan în crustă crocantă . Uite o reţeta pentru un piept de curcan crocant si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 600 g piept de curcan
  • 1-2 lingura mustar
  • 150 g pesmet
  • sare
  • piper
  • curry
  • cimbru
  • oregano
  • scortisoara
  • cilli
  • 30 g unt
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu crusta crocanta:

Se taie pieptul de curcan felii.

Intr-o farfurie intinsa se amesteca pesmetul , condimentele si patrunjelul taiat marunt.

Feliile de piept putin batute ,se freaca cu unt , se ung cu mustar si apoi se tavalesc prin pesmet.

Intr-o tava se pune untul si se aseaza carnea cu pesmet si se da la cuptor cam 30 de minute sa se coaca bine, pina se rumeneste bine( la 180grade C)

Feliile crocante le-am servit impreuna cu cartofi cu migdale( am scris reteta mai demult) si cu salata de ardei copti.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

18.10.2011, 20:33

sunt bune de tot si imi place si faptul ca nu sunt prajite

MIUTA 1

19.10.2011, 12:24

Foarte bun,imi place cum arata vreau si eu

Lau 1

20.10.2011, 21:04

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel crocant de curcan