Piept de curcan in sos de ardei si rosii

de Miha in Curcan, 16 Mai 2013 | 6794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan
  • 2 ardei rosii copti
  • 1 ardei iute
  • 1 rosie coapta
  • 2 cepe
  • 4 catei usturoi
  • 1 conserva de rosii in suc propriu
  • sare si piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan in sos de ardei si rosii:

Ceapa tocata marunt se caleste usor in cateva linguri cu ulei. Se pune pieptul taiat cuburi si se caleste, amestecand continuu, pana se albeste carnea. Adaugam rosia coapta, ardeii copti si rosiile in suc propriu. Le-am dat prin blender, pana s-au facut pasta, dar puteti sa le taiati fasii sau cubulete, daca nu deranjeaza mesenii mofturosi. )

Daca mai este necesar se adauga apa, atat cat sa fie carnea acoperita. Se potriveste gustul de sare si piper. Se fierbe la foc mic pana este fiarta carnea si sosul a scazut suficient. Inainte de a fi gata se pune usturoiul pisat si patrunjelul verde tocat marunt.

Se serveste cald, cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan in sos de ardei si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Miha 1

17.05.2013, 15:55

multumesc!

Angelina_Elena 1

17.05.2013, 18:41

Grozav!

Miha 1

18.05.2013, 10:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel crocant cu tarate de ovaz