Piept de curcan in sos de unt cu usturoi

de Bya Ralu in Curcan, 29 Dec 2015 | 14018 vizualizari

 

O cina delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 4-5 felii de piept de curcan
  • un cub de unt
  • ulei de masline
  • 1 catel mare de usturoi
  • 30 ml vin rose
  • vegeta/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan in sos de unt cu usturoi:

Intr-o tigaie punem untul si ulei de masline si catelul de usturoi (atentie acesta nu trebuie sa se arda, se prajeste pe ambele parti sa dea aroma).

Feliile de piept de curcan se condimenteaza pe ambele parti si se pun in tigaie, se lasa cam 2 minute pe ambele parti dupa care se stinge cu vinul rose.

Se lasa pe foc pana cand sosul a scazut,se mai intorc odata pe partea cealalta,dupa care se pot servii.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosii mai mult usturoi pentru o aroma mai intensa

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan in sos de unt cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de curcan cu hribi