Piept de miel umplut cu ficat si kaizer afumat

de mamaieelena in Oaie, 9 Iul 2012 | 4619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 foi de placinta
  • o bucata de piept de miel (800g)
  • 150 g ficat de porc proaspat
  • 50 g kaizer afumat
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc uscat
  • 50 g cascaval ras
  • 3-4 linguri cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de miel umplut cu ficat si kaizer afumat:

Pieptul de miel spalat si sters cu hartie de bucatarie se bate cu ciocanul de snitele, se sareaza si se da cu piper, cimbru si busuioc. Ficatul se taie fasii subtiri la fel si kaizerul. Se condimenteaza. Ceapa se curata si se taie rondele subtiri si se pune peste ficat. Oul se bate cu furculita intr-un castron si se adauga compozitiei de ficat. Foile de placinta se intind pe masa de lucru si se ung cu ulei intre ele dar nu mult si pe ultima se pune pieptul peste care se adauga compozitia de ficat si se ruleaza. Se pune intr-o tava de cozonac, se da cu ulei deasupra  si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru o ora si jumatate, dar pe desupra tavii se pune folie de aluminiu. Se poate pune peste foile de placinta care s-au rumenit cascaval ras.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de miel umplut cu ficat si kaizer afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]