Piept de porc la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 16 Ian 2016 | 6753 vizualizari

 

De la un timp imi place sa folosesc hartia de copt atunci cand pregatesc diverse fripturi la cuptor. N-am eu cuc sau cioroi, dar am hartie de copt, un fel de ''aparat'' preistoric.......si ca sa vezi fatalitate pieptul de porc a avut fix, da' fix 1,069 kg, parca stia ca-s nascuta-n `69....

 

INGREDIENTE

  • 1,069 kg piept de porc cu sorici
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la cuptor:

Mai intai am crestat pieptul de porc in bucatele mici, l-am sarat, piperat, am presarat cimbru si l-am lasat cca 1 ora, sa intre condimentele in el. Am luat un vas in care am asezat hartie de copt, suficienta cat sa si acopar pieptul de porc.

Apoi am asezat pieptul de porc,l-am impanat cu usturoi, amacoperit cu hartia de copt si am turnat pe langa 1 pahar cu apa, am bagat vasul la cuptor, la foc moderat, cca 2 ore, inainte cu 20 min am desfacut hartia de copt si am lasat sa se rumeneasca.

Am servit cu piure de cartofi si gogosari umpluti cu varza si ardei iuti...

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Catalina L 1

17.01.2016, 18:23

f bun

mihaelar63 1

18.01.2016, 01:28

Ce pofta mi-ai facut

Gicuta 1

18.01.2016, 08:57

Arata delicios!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc la cuptor - Slow Cooked Pork