Piept de porc si cartofi noi la cuptor

de alilianaa in Porc, 14 Iun 2013 | 5682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de porc cu os
  • 1500 g cartosi noi potriviti ca marime
  • 2 graunti usturoi
  • sare, piper dupa gust
  • marar - o legatura
  • ulei de masline 30 ml.
  • menta, maghiran
  • 200 ml vin alb sec
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc si cartofi noi la cuptor:

Cartofii se curata sub jet de apa, se pun la scurs. Pieptul de porc se spala, se cresteaza putin, se impaneaza cu usturoi, se aromatizeaza cu sare, piper, menta, maghiran, marar tocat.

Cartofii si carnea de porc se ung din belsug cu ulei de masline.

Prima etapa: fiecare, atat cartofii cat si carnea au fost asezate in hartie pergament, separat. Am dat cateva gauri si am dat la cuptor cca o ora.

Etapa a II-a:le-am desfacut din hartie,le-am transferat intr-un alt vas impreuna cu sucul rezultat.

Am adaugat 200 ml vin alb sec si le-am lasat la cuptor sa scada bine. 

Le-am servit cu turtite de branza. 

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc si cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu suc de rosii si vin la cuptor