Piept de porc umplut

de trifadalia in Porc, 18 Sep 2018 | 4430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de piept de porc cu piele
  • 2-3 chifle uscate
  • 100 gr de carne afumata ( sunca, pastrama)
  • 2 cepe verzi
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 oua
  • 2 legatura de patrunjel verde taiat
  • 100 ml lapte
  • 50 ge de unt
  • sare
  • piper
  • nucsoara
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc umplut:

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se prajesc in untul, apoi se lasa la racit.

Intr-un bol se amesteca ardeii grasi taiati felii impreuna cu crutoanele din chifle, carnea afumata si ceapa prajite cu galbenusurile de la cele 2 oua, verdeata si laptele. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara dupa gust.

Separat se bat albusurile spuma si se toarna peste cealalta compozitie amestecande-se bine.

Se spala carnea si se cresteaza un model pe sorici. Se incizeaza un buzunar pentru umplutura. Se pune umplutura in buzunarul format si se coase cu ata alimentara pentru a nu iesi din piept umplutura.

Se incalzeste cuptorul la 190 grade celsius, se condimenteaza carnea si deasupra cu sare si piper. Se pune apa si se lasa 90 de minute in cuptor, stropindu-se din cand in cand carnea cu sosul format. Cand s-a rumenit carnea, se taie felii si se serveste ca fel principal cu orice garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la gratar cu orez si ardei in 3 culori