Piept de pui acoperit la cuptor

de ela in Mancaruri cu carne, 14 Ian 2010 | 5153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui dezosat,
  • 2 conserve ciuperci,
  • 200gr branza dulce de vaca,
  • 150gr margarina,
  • 2 linguri pesmet,
  • 5 linguri smantana.
  • 1capatana usturoi,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui acoperit la cuptor:

Tai carnea felii,subtiri,bati ca pt snitele,le sarezi le piperezi,le treci prin margarina topita si le asezi intr-un vas termorezistent,uns cu margarina si tapetat cu pesmet.Ciupercile maruntite la amesteci cu margarina ramasa,apoi lle pui peste carne.Freci branza dulce cu pesmetul,smantana si usturoiul pisat,condimentezi dupa gust si pui peste ciuperci.Presari patrunjel tocat si dai la cuptor 30-40min.Serviti cu cartofi copti sau piure

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui acoperit la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncărică de cartofi cu carne de pui