Piept de pui aromat

de Alinutza80 in Pui, 2 Iul 2013 | 10363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucăți piept de pui aprox.
  • 700 g
  • 2 căței de usturoi
  • 150 gr unt
  • 150 g pesmet
  • 150 gr faina
  • 2 oua
  • 3-4 linguri patrunjel verde tocat
  • 2 linguri tarhon uscat sau verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui aromat:

Se incinge cuptorul la 200 grade C. Se unge cu unt o tava.

Restul de unt se amesteca cu usturoiul pisat, tarhonul tocat, partunjelul tocat, sare si piper.

Pieptul de pui se desface in doua si se umple cu amestecul de unt, apoi se prinde cu scobitori.

Într-o farfurie adâncă se pune pesmetul, in alta faina si in alta farfurie se bat ouale.  Bucățile de carne se dau prin faina, apoi prin ou si apoi prin pesmet.

Intr-o tigaie se pune ulei la incins si cand este bine incins se adauga bucati le de piep de pui si se rumenesc bine pe ambele parti.

Dupa ce s-au prajit se pun in tava unsa cu unt și se dă la cuptor pentru 20 minute.

Servim imediat cu garnitura preferată.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui cu ardei si kaiser