Piept de pui Bruschetta

de Satisfyyourcravings in Pui, 18 Sep 2013 | 4294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 jumătăţi de piept de pui fără os şi piele
  • 2 roşii, tocate cuburi
  • 3 frunze de busuioc proaspete, tocate
  • 1 ceapă roşie mică, tocată
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguriţe ulei de măsline
  • 2 linguriţe oţet balsamic
  • sare/ piper
  • baghetă franțuzească cu unt și ierburi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui Bruschetta:

Se amestecă roșiile cu usturoiul, ceapa, bucuiocul, sare, piper, ulei de măsline și oțet și se lasă la frigider până se gătește pieptul de pui. 

Bucățile de pui se acoperă cu sare şi piper şi puţin ulei de măsline şi se introduc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 10 minute. Apoi se întorc pe cealaltă parte  şi se mai lasă 7 minute. Se lasă 5 minute la odihnit. 

Se aşează bucăţile de pui pe farfurii, apoi se acoperă cu mixul de roşii şi se serveşte cu baghetă.

 

TIPS-URI

1

Calorii pe porţie: 170

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui Bruschetta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de rosii, o mancare savuroasa si usoara