Piept de pui Bruschetta

de Satisfyyourcravings in Pui, 18 Sep 2013 | 4156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 jumătăţi de piept de pui fără os şi piele
  • 2 roşii, tocate cuburi
  • 3 frunze de busuioc proaspete, tocate
  • 1 ceapă roşie mică, tocată
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguriţe ulei de măsline
  • 2 linguriţe oţet balsamic
  • sare/ piper
  • baghetă franțuzească cu unt și ierburi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui Bruschetta:

Se amestecă roșiile cu usturoiul, ceapa, bucuiocul, sare, piper, ulei de măsline și oțet și se lasă la frigider până se gătește pieptul de pui. 

Bucățile de pui se acoperă cu sare şi piper şi puţin ulei de măsline şi se introduc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 10 minute. Apoi se întorc pe cealaltă parte  şi se mai lasă 7 minute. Se lasă 5 minute la odihnit. 

Se aşează bucăţile de pui pe farfurii, apoi se acoperă cu mixul de roşii şi se serveşte cu baghetă.

 

TIPS-URI

1

Calorii pe porţie: 170

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui Bruschetta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf din conopida cu piept de pui si cascaval