Piept de pui cu cartofi si samantana

de bahna_violeta in Pui, 15 Noi 2012 | 5429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g piept de pui
  • 3 cartofi
  • 3 linguri de smantana
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi si samantana:

Pieptul de pui il taiem in 2 si il punem la cuptor condimentat cu sare si piper.

Ca garnitura facem cartofi cu smantana, curatam cartofii de coaja ii taiem cubulete si ii punem la prajit. Dupa ce s-au calit un pic punem samtana si putina sare. Lasam sa se faca cartofi si dupa ii servim cu pieptul de pui rumenit scos din cuptor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi si samantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]