Piept de pui cu ciuperci

de Adele in Pui, 17 Apr 2015 | 3183 vizualizari

 

Ceva simplu,rapid si pe gustul meu ...

 

INGREDIENTE

  • 150 g piept de pui.
  • 200 g ciuperci proaspete.
  • 1 linguri de ulei de masline.
  • 1 catel de usturoi.
  • 2 linguri de lapte.
  • 1 cub de unt.
  • sare.
  • piper.
  • patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci:

Se curata si se  spala ciupercile, se taie felii, se pregateste o tigaie se pune pe foc, se adauga uleiul de masline si catelul de usturoi, se adauga pieptul de pui taiat bucati, se calesc bine pentru cateva minute, se adauga si cateva linguri de apa si se acopera cu un capac, se lasa la foc potrivit 10 minute.

Spre final se adauga laptele si untul, se amesteca bine se potriveste de sare si piper, se opreste si se adauga patrunjel (proaspat sau uscat).

Se serveste alaturi de mamaliga.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

In loc de lapte si unt se poate folosi o lingura de smantana sau de sos bechamel .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui impanat, la Multicooker 5 in 1 Digital 5,6 l Crock Pot-reteta nr.1900