Piept de pui cu ciuperci la cuptor

de xana in Pui, 26 Sep 2013 | 30230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 250 gr ciuperci proaspete
  • 200 gr cartofi mici
  • 1 ardel
  • 3 catei d usturoi
  • 2 linguri pasta de rosii
  • o lingurita boia de ardei
  • 1 varf de lingurita chimion
  • sare
  • piper
  • 4-5 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci la cuptor:

Cartofii se spala bine si se pun la fiert cu tot cu coaja pentru 10 minute.

Pieptul de pui se taie cuburi, apoi i se adauga sare, piper, boiaua, usturoiul pisat, chimionul, pasta de rosii si ardelul taiat fasii.

Cand cartofii sunt gata, se pun peste pui, se adauga ciupercile intregi si uleiul de masline si se amesteca bine totul.

Se da la cuptor pana carnea e gata(in jur de 30 de minute). In timp ce se coace se amesteca o data sau de doua ori ca sa se rumeneasca pe toate partile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocănele de pui a la Padre